DALL·E 3 je revoluční technologie, která umožňuje generovat obrázky z textových popisů pomocí umělé inteligence. DALL·E 3 je zkratka pro DALLy-E 3, což je odkaz na slavného malíře Salvadora Dalího a jeho dílo The Persistence of Memory, které je plné surrealistických obrazů. DALL·E 3 je také inspirována postavou WALL-E z animovaného filmu stejného jména, která je robotem s velkou zvědavostí a kreativitou.

Uvažujete o úpravě stránek? Dejte si pozor, aby redesign vašeho webu neměl negativní dopad na jeho pozici ve vyhledávačích. Poradíme vám, jak se tomuto nešvaru vyhnout, anebo jak jej minimalizovat a nepřijít o zásadní podíl svých tržeb.

Termín darknet známe asi všichni zejména z amerických detektivních seriálů. Darknet je v doslovném překladu temná síť, nebo temný web, z čehož plyne, že se pravděpodobně jedná o něco nelegálního.

Ačkoliv v moderních aplikacích se normálně emotikony zobrazují, nemůžeme očekávat, že to půjde automaticky všude. Od loňského roku i Google zobrazuje některé emotikony ve výsledcích svého vyhledávání (SERP). Jak emoji dostanete do SERP a proč se dobré je tam mít?

Podcast je termín, který vidíme či slyšíme poměrně často. Podcasty mají média, různé instituce, politické strany, nejrůznější celebrity, a dokonce i úplně obyčejní lidé. Před pár lety bylo největší módou mít svůj vlastní blog a kdo ho neměl, jako by nebyl.

Wireframe (drátěný model) je grafickým modelem, který znázorní hlavní prvky vašich webových stránek. Čím vám může tento model ušetřit čas i peníze a jak se ujistit, že vaše prostředky na tvorbu webu jsou investovány správně?

Psaní speciálních znaků na klávesnici může být pro mnohé uživatele noční můrou a přitom stačí naučit se pár klávesových zkratek. Fakticky vzato existuje takových zkratek několik set a v silách většiny uživatelů není možné si je všechny zapamatovat. V běžném světě si však 99% všech lidí vystačí s 5 až 10 zkratkami. 

V SEO existují tři druhy autority, které jsou v optimalizaci pro vyhledávače často špatně pochopeným tématem. Vysvětlíme vám, co jednotlivé termíny znamenají, jak se dají měřit, zvýšit a využít pro své stránky.